Nettikauppa uudistuu

Ponke's nettikauppa

040 4858 910 (ma-pe 10-16)

nettikauppa@ponkes.com (24/7)


Liikkeiden yhteystiedot

Ponkes.com verkkokauppa uusiutui!

Toimitusehdot

Maksutavat

 

Maksupalvelutarjoaja


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 JyväskyläPuhelin: 0207 181830


Verkkopankit

 
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Lasku- ja osamaksu:

 

Käytössä Klarna lasku- ja osamaksu.

 

Postiennakko:

 

Voimme myös toimittaa tilauksen postiennakolla, jolloin se maksetaan postiin tilausta noudettaessa joko käteisellä tai kortilla. Postiennakolla tilattaessa perimme 4,90 € maksutapamaksun. Jotta voimme jatkossakin tarjota postiennakkovaihtoehdon, ethän jätä noutamatta tilauksiasi.

 

 


 

Toimitustavat

 

Posti pakettiautomaatti (entinen smartPOST) tilaukset: 4,90€ (yli 70 € tilaukset ilman postikuluja)

 

Pakettiautomaatti on Itellan uusi palvelu joka helpottaa pakettien lähettämistä ja vastaanottamista. Itsepalvelu automaatteja löytyy ympäri Suomea, jotka ovat käytettävissä myös viikonloppuisin ja ilta-aikaan.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä pakettiautomaateista.

Huom! Tilaukset jotka sisältävät laudan ei voida toimittaa pakettiautomaattiin paketin koosta johtuen. Käytäthän tällöin normaalia postipakettia. Ylisuuret paketit ohjaamme noudettavaksi postin toimipisteestä.


Normaalit postilähetykset: + 4,90 €, yli 70 € tilaukset ilman postikuluja.

Postiennakko: + 4,90 €

 

 


 


Toimitukset

 

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Riippuen paikkakunnastasi ja Postin toiminnnasta tilaukset saapuvat kotipostiisi 1-5 arkipäivän kuluessa. Viikonloput ja pyhät saattavat viivyttää toimitusta.

 

 


 


Tuotteen palautusoikeus

 

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön.

 

Mikäli haluat palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

 


  • - Kirjoita pakettiin mukaan selvitys palautuksesta/vaihdosta sekä IBAN-tilinumero, johon voimme palauttaa rahasi.
  • - Pakkaa tuote asiallisesti
  • - Vie paketti postin toimipisteeseen Huom! Älä jätä pakettia paikkaan josta et saa todistusta palautuksestasi )
  • - Vaadi postissa vastakappale lähetyksestä jolla voit seurata että paketti varmasti palautuu meille ja saat rahasi takaisin/tuotteen vaihdettua.
  •   
  • ( Huom! Pelkkä kuitti ei riitä siinä tapauksessa jos paketti katoaa, joten säilytäthän aina palautuksen vastakappaleen sekä kuitin. )

 

Nettikaupan yhteystiedot palautusta varten:

 

Cape Universal / Ponke's Nettikauppa 

Itälahdenkatu 25
00210 Helsinki

040 4858 910

Sopimusnumero: 603108 (Kirjoitetaan paketin ulkopuolelle/postivirkailijan sitä kysyessä)

 

Tuotteen palauttaminen:


Lähetyksen mukana täytyy olla tilausvahvistus sekä selvitys palautuksesta ja selkeästi kirjoitettu IBAN-tilinumero, johon voimme palauttaa rahasi.

 

IBAN-tilinumero =  FI + 16 numeroa ( FI00 0000 0000 0000 00 )

 

Tuotteen vaihtaminen:


Halutessasi vaihtaa tuotteen, kirjoita mukaan selvitys mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Jos haluamasi vaihtotuote on alkuperäistä tuotetta edullisempi, kirjoita mukaan tilinumerosi IBAN-muodossa, jotta voimme maksaa erotuksen tilillesi.

PALAUTUKSIA EI VOI VIEDÄ FORUMIN TAI JUMBON MYYMÄLÄÄMME. PALAUTA AINA POSTIN TOIMIPISTEESEEN ASIAKASPALAUTUKSENA. VAADI VASTAKAPPALE SEKÄ KUITTI PALAUTUKSESTASI. PALAUTUSRAHAT VOIDAAN MAKSAA AINOASTAAN TILISIIRTONA.

  

Tuotteet ja tuotehinnat


Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

 

 


 

 

Tuotevirheen korjaaminen

 

Jos toimitettu tuote on viallinen, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja lähettää tuotteen asiakaspalautuksena maksutta postin kautta. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


Insolo Verkkokauppa