Asiakaspalautukset

Nettikaupasta ostettujen tuotteiden palautusoikeus

Kaikilla nettikaupasta ostetuilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena.
Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön.
Mikäli haluat palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

- Kirjoita pakettiin mukaan selvitys palautuksesta/vaihdosta ja ilmoita haluatko tilalle korvaavan tuotteen vai rahojen palautuksen.
- Pakkaa tuote asiallisesti. 
- Vie paketti postin toimipisteeseen ( Huom! Älä jätä pakettia paikkaan josta et saa todistusta palautuksestasi )
- Vaadi postissa vastakappale lähetyksestä jolla voit seurata että paketti varmasti palautuu meille ja saat rahasi takaisin/tuotteen vaihdettua.

( Huom! Pelkkä kuitti ei riitä siinä tapauksessa jos paketti katoaa, joten säilytäthän aina palautuksen vastakappaleen sekä kuitin. )

Nettikaupan yhteystiedot palautusta varten:

Ponke's Jumbo Nettikauppa
Kauppakeskus Jumbo (1. kerros)
Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa
Puh. 040 4858 910
Sopimusnumero: 647775 (Kirjoitetaan paketin ulkopuolelle/postivirkailijan sitä kysyessä)

Tuotteen palauttaminen:

Mikäli haluat rahojen palautuksen, lähetä tuote takaisin meille yläpuolella olevan ohjeen mukaisesti. Lähetyksen mukana täytyy olla tilausnumero sekä tilaajan nimi.  Kun paketti saapuu meille saat Paytraililtä viestin tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiin. Pääset sitä kautta ilmoittamaan heille tilinumeron IBAN muodossa jolle haluat palautuksen.

IBAN-tilinumero = FI + 16 numeroa ( FI00 0000 0000 0000 00 )

Tuotteen vaihtaminen:

Halutessasi vaihtaa tuotteen, kirjoita mukaan selvitys mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Jos haluamasi vaihtotuote on alkuperäistä tuotetta edullisempi, kirjoita mukaan tilinumerosi IBAN-muodossa, jotta voimme maksaa erotuksen tilillesi.

PALAUTUKSIA EI VOI VIEDÄ FORUMIN MYYMÄLÄÄMME. PALAUTA AINA JUMBON MYYMÄLÄÄN TAI POSTIN TOIMIPISTEESEEN ASIAKASPALAUTUKSENA. VAADI VASTAKAPPALE SEKÄ KUITTI PALAUTUKSESTASI. PALAUTUSRAHAT VOIDAAN MAKSAA AINOASTAAN TILISIIRTONA.