BLOGI

 1. Ponke's Kevätkiertue 2019

  Ponke'sin Kevätkiertue oli mahtava matka asuntoautolla halki kevääseen heräilevän Suomen. Huhtikuisella reissulla kiersimme paikkoja, joissa harva meistä (jos kukaan) oli ennen käynyt skeittaamassa, kuten esimerkiksi Seinäjoki tai Parkano, nukuimme huoltoasemien parkkipaikoilla ja nautimme elämästä. Lue reportaasi tourista ja nauti kuvista! 

  Lue lisää
 2. Haastattelu: Fabio "Fabu" Pires

  Fabio on ennen kaikkea skeittari, mutta myös menestynyt ja lahjakas taiteilija, jonka töitä on näkynyt niin telkkariohjelmissa, kotimaisissa gallerioissa ja mikä parasta - Ponke’sin dekkien grafiikoina. Tapasimme
  Fabun tämän Uudenmaankadun työhuoneella ja juttelimme miehen matkasta Brasiliasta Suomeen, elämästä, taiteesta ja skeittauksesta. 

  Lue lisää
 3. NIKE SB // Keskikesän uutuuksia

  nikesb

  NikeSB on jo vuosia tehnyt merkin legendaarisista kenkämalleista erittäin hyvin toimivia skeittikenkiä ja sama meno jatkuu myös kuluvana kesänä. Niken legendaarisesta Blazer-kengästä hyllyyn saadaan NikeSB Zoom Blazer Mid ja klassisesta Janoski-mallista sekä Janoski Slip RM että Janoski RM - useissa mielenkiintoisissa väreissä! Lue spekutusta kengistä ja uusista tulokkaista tästä - ja tsekkaa tietysti NikeSB valikoima!

  Lue lisää
 4. Valmiscomplete - järkevä, taloudellinen ja helppo skeittihankinta

  skeittilauta ponkes

  Skeittausta voi tehdä missä ja milloin tahansa, eikä esimerkiksi treenimaksuja ole (vertaa esimerkiksi jääkiekon hallivuokrat), jolloin lajin harrastaminen on käytännössä ilmaista. Mutta ennen kuin voi harrastaa, tarvitaan välineet eli lauta. Vaan minkälaisen laudan ja mihin hintaan? Lue valmiskompliiteista eli valmiista skeittilaudoista tästä!

  Lue lisää
 5. Chasing The Spot Lontoossa - Haastattelussa Kasperi Kropsu

  kasperikropsu

  Kasperi Kropsu kävi Chasing The Spot-hankkeen tiimoilta Lontoossa olympiakarsintakisoissa. Lue Kasperin haastattelu reissusta, kisoista ja miehen suhteesta valokuvaukseen.

  Lue lisää
 6. School's Out Kisaraportti

  schools out

  Kuinka ollakaan, kello kahdelta pilvet väistyivät ja aurinko armas kuivas satehen. Kisat päästiin aloittamaan aikataulusta vain noin puolisen tuntia myöhässä, DJ pääsi paikalle, tuomaristo löysi niin ikään parkille ja samoin tekivät iso joukko katsojia ja mikä parasta: osallistujia. Lue juttu tämän vuoden Schools Outeista!

  Lue lisää
 7. Ponke's Schools Out 2019

  ponkes schools out

  Lue lisää
 8. Vans Slip-On - Kesäkenkien kuningas?

  slipon

  Onko tukalat oltavat, hiostaako porottava kevätaurinko jalkoja? Nyt on se aika vuodesta kun talvikenkien tilalle on hyvä vaihtaa jotain kevyempää - kenties niin kevyttä, ettei edes nauhoja tarvita. Lue artikkeli kesäkenkien kuninkaista, Vans Slip-On kengistä ja tsekkaa valikoima!

  Lue lisää
 9. Uuden skeitin hankinta - mitä tarvitsee tietää?

  Se on taas se aika vuodesta kun ensimmäisiä skeittejä ostetaan. Miltei kymmenen vuoden työkokemuksella skeittikaupasta voin todeta, että juuri keväällä ostetaan eniten ensilautoja ja syitä on monia. Joku on innostunut syksyllä kokeilemaan kaverin lautaa ja päättänyt talven mietittyään ostaa oman skeitin. Toinen haluaa kannustaa skeittauksesta kiinnostunutta kummipoikaa lajin saloihin ja niin edelleen. Lue vinkit skeittilaudan hankintaan!

  Lue lisää
 10. Nikke ja Matti NBA-pelissä

  matti lontoo

  Sattuipa tammikuussa sillä tavalla, että sähköpostiin kilahti erittäin yllättävä, joskin mieluisa, viesti. Lippiksistään ja pelipaidoistaan hyvin tunnettu Mitchell & Ness kutsui allekirjoittaneen yhdessä Ponke's Forumin myymäläpäällikön Matin kanssa Lontooseen. 

  Lue lisää
Page