BLOGI

 1. Carhartt WIP "LENTIICULAR"

  ddude

  Carhartt WIP tekee sen taas, nimittäin erinomaisen lyhytelokuvan, tietysti skeittauksesta. Espanjalaisen Roger Gonzalezin käsialaa oleva LENTIICULAR jatkaa ohjaajan tutuksi tekemällä monimedia-linjalla myös uuden teoksensa kanssa. Gonzalezin GIF-animaatioita, kuvia ja videoita sulavasti yhdistelevä monikulmainen tyyli on omintakeinen ja helposti tunnistettava. 

  Lue lisää
 2. Testissä The North Face Fuse Box-laukku

  fusePonke'sin reppuvalikoima sai kuluvana syksynä kovan luokan vahvistuksia, kun The North Facelta kolahteli muutamia erittäin kovia reppuja ja laukkuja kaupan hyllyille.

  Ajattelimme, että olisi viisasta hieman testata reppuja käytännössä ja kertoa samalla asiakkaille, mistä puusta nämä uudet reput ovat veistetty. Otimme testiin TNF Base Camp Fuse Box-repun, väriltään punaisen ja lähdimme liikkeelle.

  Lue lisää
 3. Brändiesittelyssä Brixton - Surffia, skeittiä ja hyviä viboja

  Useille tuttu, mutta monelle yhä hieman tuntemattomampi kalifornialainen tuotemerkki on yksi tyylikkäimmistä meiltä löytyvistä merkeistä ja olemme enemmän kuin fiiliksissä Brixtonista. Kun Brixtonin uusi mallisto saapuu kaupoille ruskeissa pahvilaatikoissa, nousee jokaisen työntekijän huulille malttamaton hymy ja laatikoiden kimppuun käydään uteliaan innostuksen vallassa.

  Tästä syystä haluan kertoa tässä postauksessa muutamia Brixtoniin liittyviä seikkoja, joita et ehkä vielä tiennyt, mutta jotka sinun olisi hyvä tietää.

  Lue lisää
 4. Haastattelussa Kasperi Kropsu

  KAPUCHILL_PONKES"Parhaiten viihdyn suomalaisessa korvessa, kuusien ja mäntyjen ympäröimänä."

  Kasperi Kropsu on monessa liemessä keitetty skeittari ja Ponke'sin tiimiläinen, jonka moni tuntee tai vähintäänkin tietää. Otimme Kapun haastatteluun alkukesän Lontoon reissulla ja kyselimme muun muassa miehen suhteesta Beatlesiin. Mutta miten Irwin Goodman liittyy Kasperiin?

  Lue lisää
 5. Esittelyssä: The North Face Nuptse

  the north face nuptse red

  "Mikään ei ole niin varmaa kuin talven tuleminen"

  - Tuntematon metromatkustaja, Helsinki 2018

  Metromatkustaja, pitkästi eläkeiän ohittanut herrasmies oli harvinaisen oikeassa. Talvi tulee joka vuosi - joskus kylmempänä, joskus leudompana. Näin syksyllä, kuuman kesän jälkeen, talvea saattaa joku jopa jo odotella. Viime talven valtaisa lumimäärä, pitkä snoukkakausi ja raikkaana paukkunut pakkanen palauttivat monet meistä lapsuuden talvien tunnelmiin ja muistoihin. Lapsuudessa oli AINA lunta talvella - tai niin ainakin kuvittelemme.

  Lue lisää