BLOGI

 1. NIKE SB // Keskikesän uutuuksia

  nikesb

  NikeSB on jo vuosia tehnyt merkin legendaarisista kenkämalleista erittäin hyvin toimivia skeittikenkiä ja sama meno jatkuu myös kuluvana kesänä. Niken legendaarisesta Blazer-kengästä hyllyyn saadaan NikeSB Zoom Blazer Mid ja klassisesta Janoski-mallista sekä Janoski Slip RM että Janoski RM - useissa mielenkiintoisissa väreissä! Lue spekutusta kengistä ja uusista tulokkaista tästä - ja tsekkaa tietysti NikeSB valikoima!

  Lue lisää
 2. Valmiscomplete - järkevä, taloudellinen ja helppo skeittihankinta

  skeittilauta ponkes

  Skeittausta voi tehdä missä ja milloin tahansa, eikä esimerkiksi treenimaksuja ole (vertaa esimerkiksi jääkiekon hallivuokrat), jolloin lajin harrastaminen on käytännössä ilmaista. Mutta ennen kuin voi harrastaa, tarvitaan välineet eli lauta. Vaan minkälaisen laudan ja mihin hintaan? Lue valmiskompliiteista eli valmiista skeittilaudoista tästä!

  Lue lisää
 3. Chasing The Spot Lontoossa - Haastattelussa Kasperi Kropsu

  kasperikropsu

  Kasperi Kropsu kävi Chasing The Spot-hankkeen tiimoilta Lontoossa olympiakarsintakisoissa. Lue Kasperin haastattelu reissusta, kisoista ja miehen suhteesta valokuvaukseen.

  Lue lisää
 4. School's Out Kisaraportti

  schools out

  Kuinka ollakaan, kello kahdelta pilvet väistyivät ja aurinko armas kuivas satehen. Kisat päästiin aloittamaan aikataulusta vain noin puolisen tuntia myöhässä, DJ pääsi paikalle, tuomaristo löysi niin ikään parkille ja samoin tekivät iso joukko katsojia ja mikä parasta: osallistujia. Lue juttu tämän vuoden Schools Outeista!

  Lue lisää
 5. Ponke's Schools Out 2019

  ponkes schools out

  Lue lisää
 6. Vans Slip-On - Kesäkenkien kuningas?

  slipon

  Onko tukalat oltavat, hiostaako porottava kevätaurinko jalkoja? Nyt on se aika vuodesta kun talvikenkien tilalle on hyvä vaihtaa jotain kevyempää - kenties niin kevyttä, ettei edes nauhoja tarvita. Lue artikkeli kesäkenkien kuninkaista, Vans Slip-On kengistä ja tsekkaa valikoima!

  Lue lisää
 7. Uuden skeitin hankinta - mitä tarvitsee tietää?

  Se on taas se aika vuodesta kun ensimmäisiä skeittejä ostetaan. Miltei kymmenen vuoden työkokemuksella skeittikaupasta voin todeta, että juuri keväällä ostetaan eniten ensilautoja ja syitä on monia. Joku on innostunut syksyllä kokeilemaan kaverin lautaa ja päättänyt talven mietittyään ostaa oman skeitin. Toinen haluaa kannustaa skeittauksesta kiinnostunutta kummipoikaa lajin saloihin ja niin edelleen. Lue vinkit skeittilaudan hankintaan!

  Lue lisää
 8. Nikke ja Matti NBA-pelissä

  matti lontoo

  Sattuipa tammikuussa sillä tavalla, että sähköpostiin kilahti erittäin yllättävä, joskin mieluisa, viesti. Lippiksistään ja pelipaidoistaan hyvin tunnettu Mitchell & Ness kutsui allekirjoittaneen yhdessä Ponke's Forumin myymäläpäällikön Matin kanssa Lontooseen. 

  Lue lisää
 9. Pablo x Ponke's The Movie 10-v

  logo

  Jukka Metsäahon ja Kim Koposen tekemä Ponke's The Movie, Ponke'sin ensimmäinen kokopitkä skedeleffa, ilmestyi 2008. Leffa toimi samalla eräänlaisena katalyyttina Pablo Filmsin synnyssä. Nopeasti alan arvostetuimpiin tuotantoyhtiöihin noussut Pablo juhlistaa sekä omaa, että Ponke's The Movien kymmenvuotista taivalta ainoalla oikealla tavalla: julkaisemalla juhladekin. Lue blogin juttu Pablo Filmsin syntymästä sekä siitä, miten Ponke's liittyy Pablon tarinaan!

  Onnea synttärisankarille!

  Lue lisää
 10. Ponke's The Joulualennus

  ponkes

  Joulun alennusmyynnit ovat asiakkaan näkökulmasta mahtijuttu kun rahaa säästyy ja tarpeellisia asioita saa hyvään hintaan, mutta alet ovat myös kauppiaan vinkkelistä mukava tapa juhlistaa vuoden päätöstä. On ilahduttavaa, kun asiakas löytää alennusrekistä juuri hänelle sopivan kokoisen vaatteen, jota on enää yksi kappale jäljellä tai puoleen hintaan tiputetut kengät, joita ei olisi ehkä täyteen hintaan raaskinut ostaa. Lue juttu ja tsekkaa alet! :)

  Lue lisää
Page