BLOGI

 1. Vans Slip-On - Kesäkenkien kuningas?

  slipon

  Onko tukalat oltavat, hiostaako porottava kevätaurinko jalkoja? Nyt on se aika vuodesta kun talvikenkien tilalle on hyvä vaihtaa jotain kevyempää - kenties niin kevyttä, ettei edes nauhoja tarvita. Lue artikkeli kesäkenkien kuninkaista, Vans Slip-On kengistä ja tsekkaa valikoima!

  Lue lisää
 2. Uuden skeitin hankinta - mitä tarvitsee tietää?

  Se on taas se aika vuodesta kun ensimmäisiä skeittejä ostetaan. Miltei kymmenen vuoden työkokemuksella skeittikaupasta voin todeta, että juuri keväällä ostetaan eniten ensilautoja ja syitä on monia. Joku on innostunut syksyllä kokeilemaan kaverin lautaa ja päättänyt talven mietittyään ostaa oman skeitin. Toinen haluaa kannustaa skeittauksesta kiinnostunutta kummipoikaa lajin saloihin ja niin edelleen. Lue vinkit skeittilaudan hankintaan!

  Lue lisää
 3. Nikke ja Matti NBA-pelissä

  matti lontoo

  Sattuipa tammikuussa sillä tavalla, että sähköpostiin kilahti erittäin yllättävä, joskin mieluisa, viesti. Lippiksistään ja pelipaidoistaan hyvin tunnettu Mitchell & Ness kutsui allekirjoittaneen yhdessä Ponke's Forumin myymäläpäällikön Matin kanssa Lontooseen. 

  Lue lisää
 4. Pablo x Ponke's The Movie 10-v

  logo

  Jukka Metsäahon ja Kim Koposen tekemä Ponke's The Movie, Ponke'sin ensimmäinen kokopitkä skedeleffa, ilmestyi 2008. Leffa toimi samalla eräänlaisena katalyyttina Pablo Filmsin synnyssä. Nopeasti alan arvostetuimpiin tuotantoyhtiöihin noussut Pablo juhlistaa sekä omaa, että Ponke's The Movien kymmenvuotista taivalta ainoalla oikealla tavalla: julkaisemalla juhladekin. Lue blogin juttu Pablo Filmsin syntymästä sekä siitä, miten Ponke's liittyy Pablon tarinaan!

  Onnea synttärisankarille!

  Lue lisää
 5. Ponke's The Joulualennus

  ponkes

  Joulun alennusmyynnit ovat asiakkaan näkökulmasta mahtijuttu kun rahaa säästyy ja tarpeellisia asioita saa hyvään hintaan, mutta alet ovat myös kauppiaan vinkkelistä mukava tapa juhlistaa vuoden päätöstä. On ilahduttavaa, kun asiakas löytää alennusrekistä juuri hänelle sopivan kokoisen vaatteen, jota on enää yksi kappale jäljellä tai puoleen hintaan tiputetut kengät, joita ei olisi ehkä täyteen hintaan raaskinut ostaa. Lue juttu ja tsekkaa alet! :)

  Lue lisää
 6. Ponke's The Uutiskirje

  g

  "Mulle aina tulee jotain ihan random uutiskirjeitä meiliin... emmä ikinä ees avaa niitä!"

  Näin kertoi yksi kaveri, jolle ilmeisesti paukkuu tasaiseen tahtiin hyödytöntä roskaa sähköpostiin. Juteltiin aiheesta ja oli helppo olla kaverini kanssa samaa mieltä: roskapostiksi luettavia niin sanottuja "uutiskirjeitä" tulee liikaa eikä niitä todellakaan vaivaudu edes avaamaan. Miksi avaisi kun siellä myydään kuitenkin jotain turhaa?

  Lue lisää
 7. Carhartt WIP "LENTIICULAR"

  ddude

  Carhartt WIP tekee sen taas, nimittäin erinomaisen lyhytelokuvan, tietysti skeittauksesta. Espanjalaisen Roger Gonzalezin käsialaa oleva LENTIICULAR jatkaa ohjaajan tutuksi tekemällä monimedia-linjalla myös uuden teoksensa kanssa. Gonzalezin GIF-animaatioita, kuvia ja videoita sulavasti yhdistelevä monikulmainen tyyli on omintakeinen ja helposti tunnistettava. 

  Lue lisää
 8. Testissä The North Face Fuse Box-laukku

  fusePonke'sin reppuvalikoima sai kuluvana syksynä kovan luokan vahvistuksia, kun The North Facelta kolahteli muutamia erittäin kovia reppuja ja laukkuja kaupan hyllyille.

  Ajattelimme, että olisi viisasta hieman testata reppuja käytännössä ja kertoa samalla asiakkaille, mistä puusta nämä uudet reput ovat veistetty. Otimme testiin TNF Base Camp Fuse Box-repun, väriltään punaisen ja lähdimme liikkeelle.

  Lue lisää
 9. Brändiesittelyssä Brixton - Surffia, skeittiä ja hyviä viboja

  Useille tuttu, mutta monelle yhä hieman tuntemattomampi kalifornialainen tuotemerkki on yksi tyylikkäimmistä meiltä löytyvistä merkeistä ja olemme enemmän kuin fiiliksissä Brixtonista. Kun Brixtonin uusi mallisto saapuu kaupoille ruskeissa pahvilaatikoissa, nousee jokaisen työntekijän huulille malttamaton hymy ja laatikoiden kimppuun käydään uteliaan innostuksen vallassa.

  Tästä syystä haluan kertoa tässä postauksessa muutamia Brixtoniin liittyviä seikkoja, joita et ehkä vielä tiennyt, mutta jotka sinun olisi hyvä tietää.

  Lue lisää
 10. Haastattelussa Kasperi Kropsu

  KAPUCHILL_PONKES"Parhaiten viihdyn suomalaisessa korvessa, kuusien ja mäntyjen ympäröimänä."

  Kasperi Kropsu on monessa liemessä keitetty skeittari ja Ponke'sin tiimiläinen, jonka moni tuntee tai vähintäänkin tietää. Otimme Kapun haastatteluun alkukesän Lontoon reissulla ja kyselimme muun muassa miehen suhteesta Beatlesiin. Mutta miten Irwin Goodman liittyy Kasperiin?

  Lue lisää
Page