BONES HARDCORE BUSHINGS HARD

15,00 €
Varastossa
SKU
2044460
Katso saatavuus

Bones Hardcore-trukkikumit ovat arvokkaat, mutta todellakin hintansa väärtit.

Toisin kuin useimpia trukkikumeja, Bones Hardcore- kumeja ei tarvitse ajaa sisään - kumit ovat heti valmiit skeittaukseen ja trukkien kääntyvyys on omaa luokkaansa alusta alkaen. Bonesin kumit käyvät kaikkiin perustrukkeihin (Independent, Thunder, ACE, Venture) ja tarjoavat parempaa skeittikokemusta trukkimerkistä riippumatta. 

Bonesin Hard- kumeja voisi verrata kovuusluokitukseltaan Independentin Hard-kumeihin. Bonesin trukkikumien päällipuoli on kovaa muovia (josta nimitys hardcore), joka ennaltaehkäisee kumin hajoamista, tekee kääntymisestä tasaista ja skeittauksestasi entistä helpompaa. Siinä missä normaali trukkikumi joustaa kääntyessä vain toiselta puolelta, Bones Hardcore-kumit joustavat molemmilta puolilta - kiitos trukkikumin kovan päälliosan, joka tasapainottaa trukkikumiin kohdistuvaa painetta ja vakauttaa trukin kääntymisen.

Bones Hard- kumeja voi käyttää normaalisti prikan kanssa tai ilman - molempia tyylejä näkee kaduilla ja homma toimii.

Bones Hard- trukkikumin kovuusluokitus on 96A ja hard-kumeja voisikin suositella painaville skeittareille (80-100kg, karkea arvio) sekä jäykistä, mutta smuutisti kääntyvistä trukeista pitäville. Vertailun vuoksi Bones Hardcore Soft-kumit ovat äärimmäisen pehmeät ja niiden käyttäjät ovat pääsääntöisesti kevyempiä skeittareita (paino arviolta alle 60kg), joiden paino ei riitä kääntämään kovemmilla trukeilla varustettuja trukkeja, vaikka niitä miten löystäisi. Bones Hardcore Medium- trukkikumeja puolestaan menee paljon näiden kahden painoluokan väliin sijoittuville skeittareille.

Paketissa tulevat sekä ylä- että alakumit, metalliprikat sekä erittäin selkeät ja havainnollistavat ohjeet kumien asentamiseksi.