BONES HARDCORE BUSHINGS SOFT

15,00 €
Varastossa
SKU
2044479
Katso saatavuus

Bones Hardcore-trukkikumit ovat arvokkaat, mutta todellakin hintansa väärtit.

Toisin kuin useimpia trukkikumeja, Bones Hardcore- kumeja ei tarvitse ajaa sisään - kumit ovat heti valmiit skeittaukseen ja trukkien kääntyvyys on omaa luokkaansa alusta alkaen. Bonesin kumit käyvät kaikkiin perustrukkeihin (Independent, Thunder, ACE, Venture) ja tarjoavat parempaa skeittikokemusta trukkimerkistä riippumatta. 

Bonesin Soft- kumit ovat todella pehmeät trukkikumit hyvää kääntyvyyttä arvostavalle skedeejälle. Bonesin trukkikumien päällipuoli on kovaa muovia (josta nimitys hardcore), joka ennaltaehkäisee kumin hajoamista, tekee kääntymisestä tasaista ja skeittauksestasi entistä helpompaa. Siinä missä normaali trukkikumi joustaa kääntyessä vain toiselta puolelta, Bones Hardcore-kumit joustavat molemmilta puolilta - kiitos trukkikumin kovan päälliosan, joka tasapainottaa trukkikumiin kohdistuvaa painetta ja vakauttaa trukin kääntymisen.

Bones Soft- kumeja voi käyttää normaalisti prikan kanssa tai ilman - molempia tyylejä näkee kaduilla ja homma toimii.

Bones Soft- trukkikumin kovuusluokitus on 81A ja kumeja suositellaan joko erittäin löysistä trukeista pitäville tai hieman kevyemmille skeittareille, joiden paino ei välttämättä riitä kovemmilla kumeilla varustetun trukin kääntämäiseen. Bones Soft- kumien käyttäjät ovatkin pääsääntöisesti kevyempiä skeittareita (paino arviolta alle 60kg). Vertailun vuoksi Bones Hardcore Hard- trukkikumeja menee paljon raavaille miehille (karkea painoarvio 80-100kg) ja Medium- kumeja näiden kahden painohaarukan välimaastoon. 

Paketissa tulevat sekä ylä- että alakumit, metalliprikat sekä erittäin selkeät ja havainnollistavat ohjeet kumien asentamiseksi.