NIKE SB ZOOM JANOSKI RM CELESTIAL GOLD/A

85,00 €
Varastossa
SKU
AQ7475-202
Katso saatavuus

NikeSB Zoom Janoski RM Celestial Gold/Anthracite- skeittikenkä. Ammattilaisskeittari Stefan Janoskin nimikkokenkä on kokonaan mokkainen ja erittäin suosittu skeittijalkine. Janoskin ovat ottaneet omakseen ensin skeittarit ja hyvin pian myös muut katumuodista ja tyylikkäistä kengistä kiinnostuneet.

Ajaton muotoilu yhdistettynä kestävyyteen ja käytettävyyteen ovat tehneet Stefan Janoskin NikeSB-kengistä aikamme suosituimman street-jalkineen. Ohut pohja takaa hyvän skeittituntuman heti alusta alkaen - kenkää ei tarvitse ajaa niin sanotusti sisään vaan se on käyttövalmis suoraan kenkälaatikosta.

Vahvistettu ja aikaisempaa hieman paksumpi Zoom-pohjallinen takaa jaloillesi mukavat oltavat kovemmassakin tärinässä. Vaikka pohja on ohut, se on kestävä. Samaa voi sanoa muustakin kengän materiaalista: mokka on kestävä, hyvin muotoutuva ja siistin näköinen materiaali. Skeittauksen kannalta oleellista on myös mokkanahkan hyvä pito.

Miten Janoski RM eroaa alkuperäisestä Janoski OGsta? Janoski RM on päkiän kohdalta aavistuksen väljempi, ja siinä missä Janoski OG:ta joutuu ajoittain ajamaan hetken (päivän) sisään, on Janoski RM samantien täydellisesti istuva - myös leveämpijalkaisilla.

Materiaali: mokka