NIKE SB ZOOM JANOSKI SLIP RM CRAFTED BLA

95,00 €
Varastossa
SKU
AR4883-002
Katso saatavuus

NikeSB Zoom Janoski Slip RM Crafted- skeittikenkä. Ammattilaisskeittari Stefan Janoskin nimikkokenkä on kokonaan nahkainen ja erittäin suosittu skeittijalkine. Janoskin ovat ottaneet omakseen ensin skeittarit ja hyvin pian myös muut katumuodista ja tyylikkäistä kengistä kiinnostuneet. Stefan Janoskin pro-model kengistä on tullut niin nauhallista Janoski OG-mallia (alkuperäinen Janoski), Janoski Slip-On-mallia, Janoski Max-lenkkaria ja nyt uusimpana hivenen alkuperäistä OG Janoskia leveämpi Janoski RM.

Ajaton muotoilu yhdistettynä kestävyyteen ja käytettävyyteen ovat tehneet Stefan Janoskin NikeSB-kengistä aikamme suosituimman street-jalkineen. Ohut pohja takaa hyvän skeittituntuman heti alusta alkaen - kenkää ei tarvitse ajaa niin sanotusti sisään vaan se on käyttövalmis suoraan kenkälaatikosta.

Vahvistettu ja aikaisempaa hieman paksumpi Zoom-pohjallinen takaa jaloillesi mukavat oltavat kovemmassakin tärinässä. Vaikka pohja on ohut, se on kestävä. Samaa voi sanoa muustakin kengän materiaalista: nahka on kestävä, hyvin muotoutuva ja siistin näköinen materiaali. Skeittauksen kannalta oleellista on myös nahkan hyvä pito.

Nauhaton Janoski Slip on tyylikäs jalkine paitsi skeittaukseen, myös esimerkiksi juhlakengäksi. Nahka kestää pitkään hyvänä ja hyvin hoidettuna vielä pidempään. Crafted-mallin tyylikäs nahkamuotoilu kengän kärjessä tekee kengästä taideteoksen, jollaisia ei taatusti kävele jokaisessa kadunkulmassa vastaan.

Materiaali: nahka, kumi