NIKE SB ZOOM STEFAN JANOSKI RM PREMIUM OBSIDIAN

95,00 €
In stock
SKU
CI2231-400
Katso saatavuus

NikeSB Zoom Janoski RM Premium- skeittikenkä. Ammattilaisskeittari Stefan Janoskin nimikkokenkä on kokonaan mokkainen ja erittäin suosittu skeittijalkine. Janoskin ovat ottaneet omakseen ensin skeittarit ja hyvin pian myös muut katumuodista ja tyylikkäistä kengistä kiinnostuneet. Stefan Janoskin pro-model kengistä on tullut niin nauhallista Janoski OG-mallia (alkuperäinen Janoski), Janoski Slip-On-mallia, Janoski Max-lenkkaria ja nyt uusimpana hivenen alkuperäistä OG Janoskia leveämpi Janoski RM.

Ajaton muotoilu yhdistettynä kestävyyteen ja käytettävyyteen ovat tehneet Stefan Janoskin NikeSB-kengistä aikamme suosituimman street-jalkineen. Ohut pohja takaa hyvän skeittituntuman heti alusta alkaen - kenkää ei tarvitse ajaa niin sanotusti sisään vaan se on käyttövalmis suoraan kenkälaatikosta.

Vahvistettu ja aikaisempaa hieman paksumpi Zoom-pohjallinen takaa jaloillesi mukavat oltavat kovemmassakin tärinässä. Vaikka pohja on ohut, se on kestävä. Samaa voi sanoa muustakin kengän materiaalista: mokka on kestävä, hyvin muotoutuva ja siistin näköinen materiaali. Skeittauksen kannalta oleellista on myös mokkanahkan hyvä pito.

Hyvä tietää: Janoski RM on alkuperäistä Janoskia hieman leveämpi malli päkiän kohdalta. Eli jos alkuperäinen Janoski tuntui ahtaalta, voi tämä olla sinun kenkäsi!

Materiaali: mokka