OJ SOFT WHEELS HOT JUICE 78A

49,00 €
Varastossa
SKU
OJW-SKW-1027
Katso saatavuus

OJ Wheels on perinteinen, kalifornialainen rengasvalmistaja, jonka Hot Juice-renkaat ovat yhdet suosituimmista pehmeistä renkaista. Hot Juice- renkaat ovat täydelliset kruiserirenkaat - pehmeät (78A), isot (60mm) ja kestävät. Pehmeillä renkailla ajellessa pienet kivet tai huono asfaltti ei ole ongelma - rengas rullaa mukavan pehmeästi huonommallakin alustalla.

Renkaassa on muovinen laakeripesä, johon menee kaikki nykyiset skeittilaakerit. Renkaan varsinainen materiaali on erittäin pehmeää uretaania, joka sopii täydellisesti kaikille alustoille.

Huomioithan, että tämän kokoisissa renkaissa (60mm) on isompi riski wheelbiteihin eli siihen, että lauta ottaa kääntyessä renkaaseen kiinni. Tämän takia isoihin renkaisiin kannattaa aina ottaa mukaan myös korotuspalat (1/4" tai 1/2"), jotta kruisailu on vaivatonta eikä renkaat turhaan töki lautaan. Muistathan että korotuspaloihin pitää myös ottaa pidemmät ruuvit (1/4" tai 1/2", riippuen korotuspalan koosta), jotta ruuvit yltävät pitämään korotuspalan kiinni.

Isot renkaat alle ja nauttimaan kruisailusta!