THE NORTH FACE M TRAIL ESCAPE EDGE

120,00 €
Varastossa
SKU
NF0A3X13H26
Katso saatavuus

The North Face Trail Escape Edge TNF Black/Pastel Green/TNF Black. The North Facen uusinta kävelykenkämallia löytyy nyt Ponke'sista: Escape Edge-kävelykengät ovat mukavinta, mitä jaloillesi on tapahtunut sitten edellisen jalkahieronnan. Aavistuksen vaelluskenkämallinen lenkkari on tukeva ja kiertojäykkä jalkine nimenomaan kävelyyn. Kengillä taittuu pitkäkin matka kevyesti, sillä kengän muotoilu ja tekniset ominaisuudet hellivät jalkojasi monipuolisesti. 

TNF Escape Edge-kengissä on käytetty tyylikkäästi niin kumia, verkkomateriaalia (mesh) kuin tekstiiliäkin. Kumikärkisestä kengästä löytyy The North Face-teksti ulkosyrjästä printattuna. Verkkomateriaali kengän päällyspuolella antaa kengälle hengittävyyttä ja tekee kengistä mukavat myös kuumalla kelillä ja pitkien kävelylenkkien aikana.

Pitäväksi suunniteltu puolivahvasti kuvioitu pohja antaa tukea kävelyyn myös liukkaissa olosuhteissa. Trail Escape-kengissä on raikas, maanläheinen värimaailma: hallitsevat värit ovat ruskea, musta ja vaniljanvalkoinen, joiden ohessa kulkee mukavasti pastellinvihreä ja kirkkaankeltainen tehosteväreinä.

Tyylikäs kenkä aktiiviseen menoon niin naisille kuin miehille!