THRASHER SKATE MAG CREW GREY

70,00 €
In stock
SKU
THR-CRW-0014
Katso saatavuus

San Franciscossa, Kaliforniassa vuonna 1981 perustettu Thrasher Magazine on se legendaarisin (ja monen mielestä aidoin) skeittimedia. Thrasherin vaatemallisto on niin ikään kovaa kamaa ja skeittareiden lisäksi sen ovat löytäneet kaikki katumuodista ja skeittimeiningistä diggailevat tyypit ympäri maailman. Eikä ihmekään, tavara on hyvää, laadukasta ja hyvän näköistä.

Thrasherin kuumimmat tuotteet ovat pitkähihaiset paidat, kuten tämä Thrasher Skate Mag- college sekä tietysti t-paidat ja lippikset. Tämä collegepaita on jenkkifittiä, eli kokojen kasvaessa paita levenee enemmän kuin pitenee. Näin ollen myös lyhyemmät henkilöt voivat helposti käyttää vähän isompiakin kokoja, sillä paita pysyy mukavana kokojenkin kasvaessa. Thrasher ei valmista ollenkaan alle S-kokoisia paitoja, mutta pienimpiä kokoja menee silti varsin mukavasti myös lyhyemmille käyttäjille.

Collegea suositellaan pestäväksi viileässä pesussa (30 astetta) samanväristen vaatteiden kanssa. Mukava, valtaosin puuvillainen materiaali tekee paidasta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen iholla. Kaiken kaikkiaan Skate Mag Crew on erittäin mukava ja tyylikäs (etten sanoisi katu-uskottava) vaate niin tytöille kuin pojillekin.

Tätä tekstiä kirjoittava käyttää tästä paidasta L-kokoa, ja allekirjoittaneella on pituutta 180cm. Siitä voi laskea sopivaa kokoa itselle siten, että yksi koko on noin 10cm suuntaan tai toiseen. Esimerkiksi 170cm sopii hyvin M-koko ja niin edelleen.

Materiaali: 85% puuvilla, 15% polyesteri