THRASHER SKATE MAG HOODY BLACK

90,00 €
Varastossa
SKU
THR-HDY-0030
Katso saatavuus

Skeittiraamatuksikin tituleerattu kalifornialainen Thrasher Magazine on se aito ja alkuperäinen skeittimedia, vuodesta 1981 asti. Lehden tilaajille alunperin suunnattu vaatemallisto (hupparit + t-paidat) on löytänyt sittemmin myös muut katumuodista ja lifestylestä kiinnostuneet. Thrasherin legendaarinen logo onkin nähty niin Rihannan kuin monen muunkin kuuman muodin edelläkävijän päällä - skeittareista puhumattakaan.

Thrasherin hupparit, kuten tämä musta Thrasher Skate Mag-huppari,  ovat klassista jenkkifittiä, millä tarkoitetaan löysää, rennosti istuvaa mallia. Hupparin koon kasvaessa se levenee enemmän kuin pitenee. Näin ollen hupparin isompiakin kokoja on ostettu suhteellisen lyhyille henkilöille ja tyyli on silti säilynyt mukavasti. Hameet on sitten erikseen, mutta tässä hupparissa ei ole liian pitkästä mallista pelkoa. Nyörillinen huppu on mukavan tilava ja luonnollisesti kiristettävissä. Iso hupparitasku pitää pikkutavarat jemmassa tai kädet lämpiminä.

Hupparia suositellaan pestäväksi viileässä pesussa (30 astetta) samanväristen vaatteiden kanssa. Mukava, valtaosin puuvillainen materiaali tekee hupparista pehmeän ja miellyttävän tuntuisen iholla. Kaiken kaikkiaan huppari on erittäin mukava ja tyylikäs (etten sanoisi katu-uskottava) vaate niin tytöille kuin pojillekin.

Tätä tekstiä kirjoittava käyttää tästä hupparista L-kokoa, ja allekirjoittaneella on pituutta 180cm. Siitä voi laskea sopivaa kokoa itselle siten, että yksi koko on noin 10cm suuntaan tai toiseen. Esimerkiksi 170cm sopii hyvin M-koko ja niin edelleen.

Materiaali: 90% puuvilla, 10% polyesteri