Toimitusehdot

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku- ja osamaksu:

Käytössä Paytrailin tarjoamat lasku- ja osamaksu mahdollisuudet.

PayPal:

Voit maksaa tilauksesi myös PayPal palvelun kautta. PayPal on Internetissä toimiva maksujenvälitysjärjestelmä, joka on tarkoitettu korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä kuten luottokortti.


Toimitustavat

Posti pakettiautomaatti (entinen smartPOST) tilaukset: 5€. Yli 69€ tilaukset ilman postikuluja.

Pakettiautomaatti on Postin uusi palvelu joka helpottaa pakettien lähettämistä ja vastaanottamista. Itsepalvelu automaatteja löytyy ympäri Suomea, jotka ovat käytettävissä myös viikonloppuisin ja ilta-aikaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pakettiautomaateista.

Nouto Jumbon myymälästä: 0€

Postipaketin lisäksi voit valita toimitustavaksi noudon Ponke's Jumbon myymälästä. Ilmainen toimitustapa on kätevä, mikäli pääset käymään Jumbossa. Kun paketti on kerätty verkkokauppamme varastosta ja toimitettu Jumbon myymälään, lähetämme sinulle tekstiviestin, jonka jälkeen voit noutaa pakettisi Jumbosta. Toimitusaika on noutopaketeilla sama kuin postipaketeilla ja ne ovat noudettavissa 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom! Tilaukset jotka sisältävät laudan ei voida toimittaa pakettiautomaattiin paketin koosta johtuen. Käytäthän tällöin normaalia postipakettia. Ylisuuret paketit ohjaamme noudettavaksi postin toimipisteestä.


Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Riippuen paikkakunnastasi ja Postin toiminnnasta tilaukset saapuvat kotipostiisi 1-3 arkipäivän kuluessa. Viikonloput ja pyhät saattavat viivyttää toimitusta.


Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

- Kirjoita pakettiin mukaan selvitys palautuksesta/vaihdosta sekä IBAN-tilinumero, johon voimme palauttaa rahasi.
- Pakkaa tuote asiallisesti
- Vie paketti postin toimipisteeseen ( Huom! Älä jätä pakettia paikkaan josta et saa todistusta palautuksestasi )
- Vaadi postissa vastakappale lähetyksestä jolla voit seurata että paketti varmasti palautuu meille ja saat rahasi takaisin/tuotteen vaihdettua.

( Huom! Pelkkä kuitti ei riitä siinä tapauksessa jos paketti katoaa, joten säilytäthän aina palautuksen vastakappaleen sekä kuitin. )

Nettikaupan yhteystiedot palautusta varten:

Ponke's Jumbo Nettikauppa 
Kauppakeskus Jumbo (1. kerros) 
Vantaanportinkatu 3 
01510 Vantaa 
Puh. 040 4858 910 
Sopimusnumero: 603108 (Kirjoitetaan paketin ulkopuolelle/postivirkailijan sitä kysyessä)

Tuotteen palauttaminen:

Lähetyksen mukana täytyy olla tilausvahvistus sekä selvitys palautuksesta ja selkeästi kirjoitettu IBAN-tilinumero, johon voimme palauttaa rahasi.

IBAN-tilinumero = FI + 16 numeroa ( FI00 0000 0000 0000 00 )

Tuotteen vaihtaminen:

Halutessasi vaihtaa tuotteen, kirjoita mukaan selvitys mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Jos haluamasi vaihtotuote on alkuperäistä tuotetta edullisempi, kirjoita mukaan tilinumerosi IBAN-muodossa, jotta voimme maksaa erotuksen tilillesi.

PALAUTUKSIA EI VOI VIEDÄ FORUMIN MYYMÄLÄÄMME. PALAUTA JUMBON MYYMÄLÄÄN TAI POSTIN TOIMIPISTEESEEN ASIAKASPALAUTUKSENA. VAADI POSTISTA VASTAKAPPALE SEKÄ KUITTI PALAUTUKSESTASI. PALAUTUSRAHAT VOIDAAN MAKSAA AINOASTAAN TILISIIRTONA.


Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.


Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on viallinen, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja lähettää tuotteen asiakaspalautuksena maksutta postin kautta. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.